Links

Reni en Elisa zijn een echtpaar dat het voorrecht heeft om hun passie uit te leven. Met hun muziekbediening mogen zij mensen de liefde van God laten zien. Vaak zijn ze getuige geweest van de herstellende, genezende, verdiepende kracht die muziek brengt in de levens van de mensen die ze ontmoeten.

Glenn en José Witterland hebben een gezamenlijk passie: muziek. en dan vooral ‘Muziek vanuit het hart van aanbidding’. Of het nu om eigen liederen gaat of bestaande liederen, zingen vanuit een aanbiddend hart zal mensen harten raken en bovenal Gods hart. 

Sinds 1995 is Gospelkoor Reflection een feit. Het reguliere repertoire van Reflection bestaat uit geestelijke muziek, met andere woorden een lied met een boodschap. Muzikaal gezien zijn koor en dirigent Jan Bode zeer breed georiënteerd. Easy listening ballads, klassieke koorwerken, gedragen liederen, opwekkingsmuziek, black gospel en Afrikaanse liederen, het koor is van al deze markten thuis.

De Betteld in Zelhem is een christelijke camping en conferentiecentrum. Op het park is genoeg te beleven: een zwembad, een meer en speeltuinen! Maar ook een snackbar, Café en Beachbar op het strand. Elke schoolvakantie kun je hier terecht voor verdiepende bijbelstudies, kunnen de kinderen meedoen aan MEGA-Kids en voor de tieners is er het unieke Royal Adventure!

Twaalf jaar was Peter toen hij voor het eerst in aanraking kwam met een volgspot. Nu, ruim twintig jaar later verzorgen hij al jaren de techniek bij veel concerten, kerken, koren en bandjes door heel Nederland en België. Hij werkt hierin veel samen met zijn vrienden om hiermee God groot te maken.

Elizabeth werkt onder EBZphotography als concertfotograaf. Ze gaat veel met Proskuneo-audio mee en fotografeert zodoende veel concerten waar Proskuneo-audio aanwezig is. Ze heeft oog voor detail en weet de sfeer van een evenement goed vast te leggen.

RMK audio is een audio bedrijf, net als Proskuneo-audio. We werken veel samen en helpen elkaar. RMK audio heeft meer affiniteit met koorprojecten. Al is bandmix ze ook niet onbekend.

De missie van Transvision is mensen bereiken door media. Transvision wil met al haar mogelijkheden organisaties ondersteunen door audiovisuele techniek. Dit gebeurt op grote events als Opwekking en de Open Doorsdag, maar wij staan ook klaar voor kleinere organisaties die hun boodschap door media naar buiten willen brengen. Al jarenlang wordt Transvision gekenmerkt door haar christelijke identiteit: dienstbaar, betrouwbaar en betaalbaar.

Resound church is een dynamische, eigentijdse kerk voor iedereen in Parkstad en Zuid-Limburg! Een levendige, multiculturele kerk waar jong en oud hun geloof in Jezus op een eigentijdse en enthousiaste manier beleven.

Een weekend lang Hemeltijd, is tijd om God te ontmoeten en samen op te trekken. Via muziek, seminars, workshops, in stilte en door elkaar. Maar vooral door helemaal los te komen van de dingen van alledag en God Zijn werk te laten doen. Een weekend
vol mooie momenten, in elkaars gezelschap, waarin je God ook iets van jezelf mag géven.

Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. 

Gabriël werkt uit een duidelijke visie. Ze zijn uit op jou geluk. Daarom gaan ze met je in gesprek over je dromen en ambities. Om die te kunnen realiseren, helpen ze je met een financiële planning die daarbij past. Ze geloven in genoeg, genoeg om van te leven en genoeg om te geven. Daarom delen zij ook van hun overvloed.

Elke zondag kun je in Lucky in Rijssen een dienst van Mozaiek0548 bijwonen. Maar ook doordeweeks ben je welkom bij bijvoorbeeld het Uur van Gebed, een Love2Meet of om de verbinding met anderen te zoeken in ons Mozaiek0548 Restaurant.